Recente berichten

VIDEO: KAT IN HUIS

meneervandalen

januari 27th, 2016

Geen reacties

Meneer van Dalen speelt Kat in Huis in Studio Joneski. Een kijkje in de studio bij het live opnemen van de basis van het lied. Afkomstig van de EP ‘Plastic Rozen': http://sptfy.com/plasticrozen Met in beeld: Sophie Reekers – Zang, gitaar Silvan van der Zwaag – […]

LUISTEREN: Meneer van Dalen bij Radio 1

meneervandalen

juli 8th, 2015

Geen reacties

Dinsdagnacht van 7 op 8 juli waren wij te gast bij Nog Steeds Wakker op Radio 1. We kregen een dilemma voorschoteld, oordeelden of het nieuws van de dag het onthouden waard was en speelden 4 liedjes. Beluister HIER de uitzending! (Wij spelen op 32:55, […]

NIEUWE PERSFOTO

meneervandalen

juni 24th, 2015

Geen reacties

Gemaakt door Stefan Mandersloot!

VIDEO: Plastic Rozen op het Binnenwegplein

meneervandalen

mei 30th, 2015

Geen reacties

Vandaag was Meneer van Dalen te vinden door heel het centrum van Rotterdam, in het kader van Op z’n Rotterdams. Daardoor kwamen we onverwachts terecht op het open podium van SpraakuhlooS op het Binnenwegplein, waar we Plastic Rozen speelden. Filmpje door John Voll!

PLASTIC ROZEN IS UIT!

meneervandalen

maart 3rd, 2015

Geen reacties

Wij genieten nog na van een enorm geslaagd release feestje in Rotown, ondertussen is onze nieuwe EP ‘Plastic Rozen’ gewoon te beluisteren en te koop! iTunes|Spotify|Bestel CD Foto gemaakt in Rotown door Wim Barzilay (www.wim-barzilay.nl)

NIEUWE WEBSITE | EP PRESENTATIE

meneervandalen

februari 19th, 2015

Geen reacties

Welkom op de vernieuwde website van de Rotterdamse band Meneer van Dalen! Nu je er toch bent: kom je naar de presentatie van onze nieuwe EP Plastic Rozen? Op 1 maart in Rotown Rotterdam. Klik HIER voor meer informatie. Tot dan!

Engeland (Boot Recordings)

meneervandalen

oktober 13th, 2014

Geen reacties

Evert en Ron van Boot Recordings kwamen ‘s avonds met hun oude Volkswagen T2 camper bij ons langs om een liedje op te nemen. Check eens wat ze doen en bekijk het resultaat hier.

Donker Licht (3voor12)

meneervandalen

februari 28th, 2014

Geen reacties

Wij speelden Donker Licht in het akoestisch in metrostation Eendrachtsplein, bij 3voor12 tijdens het Eendrachtsfestival. Tjek ‘m hierrr!

Tussen Neus en Lippen

meneervandalen

februari 19th, 2014

Geen reacties

Wist je al dat het nummer ‘Tussen Neus en Lippen’ volledig live is ingespeeld? Bekijk het hieronder: